I rätt miljö

Finns gemenskapen och harmonin
DSC01950-2

När ni är många tillsammans

Tanken med att integrera begreppet ”Camp” i vårt namn illustrerar även fördelarna med att vistas hos oss som grupp. Hela anläggningens dna andas gemenskap. Vi sover ihop, vi äter ihop och vi gör våra aktiviteter ihop.

Olika former att uppleva

Här på Camp Ven erbjuder vi er en mysig och omfamnande miljö där ni, oavsett gruppens storlek, typ av tillställning eller syfte både kan ha kul, utveckla innovativa lösningar för att stärka laget, fira en bemärkelsedag eller den viktigaste dagen.

Vi är redo för att bidra det bästa vi kan

Tillsammans trädet
Tillsammans-mat

I en helt annan värld

Borta från vardagen och stadslivet på fastlandet

Redan när vi sitter på båten på väg över Öresund börjar transformationen. Vi hittar lugnet, balansen och harmonin i oss själva. Därframme ligger den. Vår kommande destination. Fantastiska Ven.

Är ni en större grupp, vill ni på läger, eller äka i väg för att fira ? Skicka oss en förfrågan så återkommer vi snabbt till er!

Fyll i mallen härunder:

Förfrågning till Camp Ven

Med-klassen-cyklar

Med klassen

Ska ni på tur med klassen erbjuder vi några extra möjligheter och paket anpassade efter önskemål. Vi tar varje år emot ett 30-tal skolklasser från lågstadiet till gymnasium och även högskolor och universitet. Vi erbjuder även hel-pension, matlagning vid öppen eld, samlingslokaler och en rad roliga aktiviteter överallt på ön.
Foretaget Workshop

Med företaget

Vi på CampVen har kapacitet och stor erfarenhet att vara värdar för alla olika sorters evenemang i alla storlekar, vare sig det är ett privat event eller för ditt företag. Vår belägenhet på kanten av öresund kan förse med boende och mat från vår egen restaurang. Vårt mysiga läge på strandkanten och naturen rakt utanför dörren ger er en alldeles unik upplevelse.
Med laget ny

Med laget

Vår mysiga belägenhet precis bredvid skogen och havet ger oss en alldeles unik position på ön Ven. Här kan du hålla lite mer avslappnade konferenser mitt i naturen och komma närmare varandra. Hos oss har ni möjligeheter till att grilla själva, bli serverade en grillbuffé eller att prova vår fantastiska meny från Strandkrogen anpassat till just ert behov.
Familj o vaenner 2

Familj & vänner

Vi börjar med ett samtal och pratar igenom era tankar, drömmar och önskemål. Är ni riktigt många kan vi abonnera hela Campen för er fest. Vi träffas och jobbar oss i lugn och ro fram till exakt den fest och speciella tillställning ni önskar.

Tema, dukning, mat och dryck, färger, klädsel, plats och tider. Allt för att bidra till en minnesvärd upplevelse för er och era gäster.

Broellop-bred

Bröllop

Det är er dag. Ert liv tillsammans och kärlek till varandra ska firas. Några kommer till en fest på vår ö efter vigsel på annat håll, men de flesta av våra brudpar väljer även att viga sig här på Ven. Den kristna vigseln i Sankt Ibbs medeltidskyrka, den borgerliga vid havet, den buddistiska i ett av Campens tält eller den hedniska ritualen vid eldplatsen uppe i skogen. Unga, äldre, scouter, hbtq-er, fd statsministern, bagaren, de heterosexuella och även några lite mer speciella gifter sig och deltar på bröllop här hos oss.

Fest bred

Fest

Du ska kanske fira en alldeles speciel födelsedag eller ett specielt tillfälle? Vår mysiga belägenhet precis bredvid skogen och havet ger oss en alldeles unik position på ön Ven att fira ditt speciela tillfälle. Hos oss har ni möjligeheter till all själva grilla, bli serverade en grillbuffé eller att prova vår fantastiska meny från Strandkrogen anpassat till just ert behov. Med en fantastisk utsikt över Öresund blir din fest något alldeles specielt och ett minne för livet.

För frågor eller bokning - ring eller maila oss

RING OSS PÅ 0418-725 50 ELLER MAILA RECEPTION@CAMPVEN.COM

Group 17

Bo hos oss

Bo & vara
Group 6

Ät på Strandkrogen

Group 149

Våra erbjudanden

Aktuella erbjudanden