God mat för alla

Mera chill - bästa utsikten för oss som gillar olika
Stradkrogen 2 bred

Vår omgivning förtjänar enkel, ärlig och vällagad mat

På Strandkrogen serverar vi ett par säkra klassiker och rullande meny med tematisk utgångspunkt i öns och regionens lantliga årstidsinspiration. Vi eftersträvar en opretentiös och kärleksfull miljö med plats till alla och med utrymme för social närvaro gästerna emellan.

Havutsikten från matsal och den coola uteservering är en extra demension som tillsammans med vår signatur "Den Helgrillade Havsaborre" en källa till återbesök från våra många återkommande gäster.

Varmt välkomna!

Fest och glada evenemang

Det finns alltid en anledning att må bra och njuta tillsammans med dem vi tycker om. Strandkrogen arrangerar middagar, bröllop, fester och evenemang på krogen i stora tält eller i fri natur, helt anpassade efter era behov och önskemål och i tydlig symbios med stil och tonalitet på Camp Ven. Äkta, lantligt gott och informellt.

Låt oss tillsammans skapa den helt rätta långbordsfest- eller lantmiddagen, picnic-evenemanget, bjuda på helstekta lamm eller spädgrisar eller annat roligt som passar er speciella tillställning.
Vi lyssnar, vi skapar och vi levererar.

DSC05759
Strandkrogen content1

Restaurangen mitt på campen

Njut av en kaffe, något kallt på en varm dag, en familjär lunch eller kvällsmiddag.

Ibland kan det vara en fördel att boka bord, avtala er speciella middag eller förbereda något särskilt unikt för precis er grupp.

Vi finns vid havet centralt på Camp Ven.

För frågor eller bokning - ring eller maila oss

RING OSS PÅ 0418-725 50 ELLER MAILA RECEPTION@CAMPVEN.COM

Group 17

Bo hos oss

Bo & vara
Group 6

Ät på Strandkrogen

Group 149

Våra erbjudanden

Aktuella erbjudanden