HÄR UTE MITT I NATUREN

Hittar vi det vackra i det enkla

och delar en oslagbar utsikt och närheten till varandra

Läge, läge, läge

Våra stugor och CampRooms har sin styrka i läget. De är enkla i sin inredning och när vi bor här, är vi så att säga fortfarande på ”camp”.
Här sover vi i våningssängar, har fast och regnsäkert tak över huvudet och vi njuter av att vara nära varandra.

Alla stugorna har desuton ett eget kylskåp, en vattenkokare och det finns bord och stolar såväl inne som ute på balkongen.

Stugorna ligger uppe på "Berget" med en flott utsikt över campen, Strandkrogen och alla tält ner emot havet och bryggan.

Vill vi ta ett morgondopp är det inte långt från tanke till handling.

Med naturen runt knuten

Vi tar vara på varandra och naturen runt om oss. I våra stugor och CampRooms bor ni bara ett stenkast till härliga gemensamma utemiljöer på campen där ni kan njuta tiden med aktiviteter, de gemensamma grill- och eldplatser, användning av gäst-köket, beachvolley, boule, gratis dusch och såklart badmöjligheter helt nära.

Atmosfären här är ganska "chill", våra gäster gilla att umgås i de gemensamma ytor och vi har ett förbud mot elektronisk förstärkt musik bland alla som bor här. Vi vill höra havet, fåglarna och i bland faktisk njuta av lugnet också. Ta gärna med egna akustiska instrument om ni vill bjuda på lite underhållning runt lägerelden

 

Ett 20-tal stugor i 3 olika kategorier

Alla våra stugor & CampRooms är utrustade med våningssängar (200 cm*80 cm), bord med 4 stolar, byrå, kylskåp samt vattenkokare.
Varje 4-bädds enhet har en liten mysig veranda (6 m2) under tak med stolar och bord och en utsikt som hos de flesta sätter sig fast i minnet
och gör dagar och kvällar extra njutbara. Dusch, toalett samt kök för självhushåll finns i central byggnad (5-100 m).

 

Stugorna

14 fristående stugor (13 m2, 4 bäddar)
Våra stugor med två våningssängar (200 cm*80 cm) är utrustade för upp till fyra gäster. Dessa är är belägna i rader om 4 stugor och alla har havsutsikt.

 

  

 

Camprooms

5 camprooms i stugannexen (13 m2, 4 bäddar)
Våra camprooms med två väggfasta våningssängar (200 cm*80 cm) kan ha upp till fyra gäster. Dessa är sammanhängande och lämpar sig fint om man är fler i sällskapet och vill ha nära till varandra. Alla har havsutsikt.

 

Camprooms 6 bädds

2 camprooms i stugannexet (18 m2, 6 bäddar)
Dessa camprooms har tre våningssängar (200 cm*80 cm) och är utrustade för upp till 6 gäster. Dessa stugor har inte havsutsikt då de är belägna på baksidan av stugannexet och lämpar sig främst för lite större sällskap. Det finns tillgång till liten altan vid sidan om camproomen avsedd för dessa.

Priser för boende

i stugor och camprooms

Stugor & CampRooms i stugannexet (13 m2, 4 bäddar)

1 100 sek per stuga och natt för 1-2 personer

   175 sek per extra person och natt (max 2)

CampRooms i stugannexet (18 m2, 6 bäddar)

1 500 sek per stuga och natt för 1-4 personer

   175 sek per extra person och natt (max 2)

Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng vid behov på camproomen men dessa ska förbokas och bekräftas då det finns begränsat antal extra sängar.

Övrigt innan ankomst och vid avresa om man önskar förboka lite extra komfort:

150 sek Hyra per linneset inkl. linne & handuk.

400 sek per enhet för slutstädning av stuga eller CampRoom.  

Alternativt medtages eget linne och boendeenheterna lämnas städade och klara innan utcheckning. Städutrustning finns att låna.

600 sek tillkommer som extraavgift för missad egen-städning per stuga/camproom.

Alla priser är inklusive moms

Boka direkt, ring eller maila oss

0418-725 50