För oss som söker det lilla extra

GLAMOUROUS CAMPING

I oslagbar miljö

Campa med lyx

Glamping, vår mest glamourösa form av camping

... eller som en av våra gäster sa "Kanon, detta är camping för icke-kampare som oss". Här sover du i riktiga hotellbäddade
sängar med en lyxig tältupplevelse omgiven av fantastisk natur. Perfekt för den som gillar att campa men känner för
extra bekvämlighet i form av en skön säng. Våra glampingtält är uppsatta centralt på platsen  med utsikt mot havet
och helt nära både service och naturen runt om oss.


 

Upplev campen

Ta del av campens egna aktiviteter, besök Tycho Brahe-museet, delta i en whisky- eller annan lokal smakprovning, vandra hand i hand ön runt, bada på en av våra härliga stränder eller gå en runda på golfbanan som finns precis in till Camp Ven.

Det är bara ett stenkast till vackra utemiljöer på campen där ni kan njuta av den gemensamma tiden med aktiviteter, bara vara eller njuta av de egna eller Strandkrogens godheter.

I våra olika glampings ingår det mesta

Som boende i våra glampingtält ingår frukost, slutstädning, morgonrock, badtofflor och en myskänsla som heter duga i priset. Alla tält är uppställda på trädäck med egen liten altan. Dusch, toalett samt kök finns i centralbyggnad ca 100 m ifrån. 

Vi erbjuder 3 olika glampingtyper för att passa just era behov:

Original Glamping  - för 2 gäster, dubbelsäng, från 2.195 sek per tält och dygn, inklusive allt.

Glamping Executive - för 2 gäster, extra stor japansk dubbelsäng i en rymligare glamping med sittplats inne och ute, från 2.750 sek per tält och dygn, inklusive allt.

Stora Glampingtältet för upp till 6 personer, sittgrupp inne, full stå-höjd i hela tältet, reserverad ute-lounge, från 5.250 sek per dygn inkl allt.

Det är inte möjligt att lägga in extrabädd i 2-mannaglampingarna. Alla våra glampingtält är djurfria. Hundar är varmt välkomna att campa när ni kommer med egna tält eller om ni bor i våra stugor.
Alla priser är inklusive moms.

Boka direkt, ring eller maila oss

0418-725 50