Glamping och atmosfär på bästa läget i Skåne

Glamourous camping I oslagbar miljö
Glamping Bred

Campa med lyx

Glamping, vår mest glamourösa form av camping

... eller som en av våra gäster sa "Kanon, detta är camping för icke-kampare som oss". Här sover du i riktiga hotellbäddade sängar med en lyxig tältupplevelse omgiven av fantastisk natur. Perfekt för den som gillar att campa men känner för extra bekvämlighet i form av en skön säng. Våra glampingtält är uppsatta centralt på platsen med utsikt mot havet och helt nära både service och naturen runt om oss.

Njut av campen och upplev hela Ven

Det är bara ett få meter till de många gemensamma utemiljöer, och små hideaways på campen där ni kan njuta av tiden med aktiviteter, bara vara eller slå er ner vid det perfekta bordet för att dela de egna rätterna från grillen eller några av Strandkrogens godheter.

Ön är inte stor och därför ligger Camp Ven bra till för besök på Tycho Brahe-museet, delta i en whisky- eller annan lokal smakprovning, vandra hand i hand ön runt, bada på en av våra härliga stränder eller gå en runda på golfbanan som finns precis in till Camp Ven.

 

DSC02465
DSC00333
I våra olika glampings ingår det mesta

Som boende i våra glampingtält ingår frukost, slutstädning, morgonrock, badtofflor och en myskänsla som heter duga i priset. Alla tält är uppställda på trädäck med egen liten altan. Dusch, toalett samt kök finns i centralbyggnad ca 100 m ifrån.
Vi erbjuder 3 olika glampingtyper för att passa just era behov:

Original Glamping - för 2 gäster, dubbelsäng, från 2.295 sek per tält och dygn, inklusive allt.

Glamping Executive - för 2 gäster, extra stor japansk dubbelsäng i en rymligare glamping med sittplats inne och ute, från 2.950 sek per tält och dygn, inklusive allt.

Stora Glampingtältet

för upp till 6 personer, sittgrupp inne, full stå-höjd i hela tältet, reserverad ute-lounge, från 5.850 sek per dygn inkl allt.
Det är inte möjligt att lägga in extrabädd i 2-mannaglampingarna. Alla våra glampingtält är djurfria. Hundar är varmt välkomna att campa när ni kommer med egna tält eller om ni bor i våra stugor.
Alla priser är inklusive moms.

För frågor eller bokning - ring eller maila oss

RING OSS PÅ 0418-725 50 ELLER MAILA RECEPTION@CAMPVEN.COM

Group 17

Bo hos oss

Bo & vara
Group 6

Ät på Strandkrogen

Group 149

Våra erbjudanden

Aktuella erbjudanden