Glamping, stuga, eget tält och gemenskap på Ven

För alla omtänksamma människor som gärna delar tiden och varandras sällskap
Bo-o-vara-bred

Att bo och vara på Camp Ven

Precis intill havet, stillheten och naturen

Camp Ven är ingen campingplats i traditionell bemärkelse. Våra återkommande gäster ser sig nog mera som Ven-besökare, outdoormänniskor och medvetna livsnjutare än traditionella campister. Man kommer hit för att dela den unika stämning och atmosfär som platsen, inredningsstilen, läget, tonaliteten, personalen och alla gäster skapar tillsammans.

På Camp Ven erbjuder vi ett varierande utbud av boende i flera olika format. Alla med läget som främsta styrka.

Miljön, historien, folket, aktiviteterna och naturen på Ven utgör sin helt egna speciella värld. Här kan ni vara tillsammans och nära och dra nytta av den kraft som naturen alltid ger oss när vi tillåter att ta emot.

Med dem vi tycker om

Camp Ven är på intet sätt lyxigt i en traditionell bemärkelse. Hos oss levereras lyx utifrån läget, omgivningen och de upplevelser som vi enbart kan få när vi är tillsammans med dem vi tycker om i den rätta miljön. På riktigt!

Bo-o-vara-1

Bästa läge på Ven

Det fantastiska läga med skogen och havet som närmsta grannar och med uppskattade restaurang Strandkrogen mitt på campen kan läget nästan inte vara bättre. Här är det inte svårt att njuta av det enkla i livet. Faktisk är det det enkla som är hela grejen

DSC01247-1
Bo-o-vara-2

Autentisk lägerkänsla med omtanke & bekvämlighet

Våra gäster söker ofta en autentisk lägerkänsla, men värdesätter samtidigt den bekväma närheten till bra serviceförhållanden. Det är något speciellt över att kunna visa barn hur man gör pinnbröd över öppen eld och dela upplevelsen att sova mitt i naturen. Men det är i ärlighetens namn också skönt att kunna duscha på riktigt innan man lägger sig efter en härlig och upplevelserik dag på denna fantastiska ön mitt i Öresund.

Genom de gemensamma köksytorna, eld- & grillplatser, bad, toaletter, restaurang, aktiviteter och kiosk, erbjuder Camp Ven ”wild-life-light” och civilisation i en och samma upplevelse.

Varmt välkomna till en riktig Camp Ven-semester!

Glamping

Bo bekvämt i Glamping

Perfekt för den som gillar att campa men känner för extra bekvämlighet i form av en skön säng. Våra glampingtält är uppsatta med utsikt mot havet, vi tar vara på naturen runt omkring oss.
Camproom-knapp

Campa i stugor & camprooms

Våra stugor och camprooms har sin styrka i dess enastående läge. Bara att njuta av utsikten från balkongen. De är enkla i sin inredning och när vi bor här, är vi så att säga fortfarande på "camp" mitt i naturen.
Taelta knapp seaside

Ut i friheten med eget tält

Få platser erbjuder en så betagande närhet till hav & skog som Camp Ven. Helt inne i naturen och samtidigt med smidig tillgång till kök, bad, grillning och även restaurang om ni önskar.

Boka direkt, ring eller maila oss

RING OSS PÅ 0418-725 50 ELLER MAILA RECEPTION@CAMPVEN.COM

Group 17

Bo hos oss

Bo & vara
Group 6

Ät på Strandkrogen

Group 149

Våra erbjudanden

Aktuella erbjudanden