Att välja Camp Ven

Är att välja naturen och varandras sällskap
DSC01247

Med dem vi tycker om

Camp Ven är på intet sätt lyxigt i en traditionell bemärkelse.
Hos oss levereras lyx utifrån läget, omgivningen och de upplevelser som vi enbart kan få när vi är tillsammans med dem vi tycker om i den rätta miljön.
När vi tar oss tid att bara vara. Tillsammans.

Tillsammans

Våra gäster söker ofta en autentisk lägerkänsla, men värdesätter samtidigt den bekväma närheten till bra serviceförhållanden. Det unika läge i Skåne, helt nära havet på Ven, med skogen i ryggen och den fria utsikten över Öresund ger platsen en helt äventurlig känsla. Fritt och öppet och samtidigt tryggt och säkert för oss som vistas här.

Tiden tillsammans är det som räknas. Bara vara och kanske göra mat tillsammans. Här är det ju roligt. Det är något speciellt över att kunna visa barn hur man gör pinnbröd över öppen eld och dela upplevelsen att sova mitt i naturen.

Campven Mys
Strandkrogen inne

Helt nära

Ven är ingen stor ö i omkrets. Allt finns inom räckvidd oavsett om vi väljer att gå, cykla eller åka med bussen. Nära till allt och samtidigt på härlig avstånd till vardagslivet inne på fastlandet. På Campven har vi skogen och havet som närmsta grannar och med vår uppskattade restaurang Strandkrogen mitt på campen kan läget nästan inte vara bättre. Här är det inte svårt att njuta av det enkla i livet, Tvärtom! Här är det enkla faktiskt hela grejen.

Välkommen till Camp Ven!

För frågor eller bokning - ring eller maila oss

RING OSS PÅ 0418-725 50 ELLER MAILA RECEPTION@CAMPVEN.COM

Group 17

Bo hos oss

Bo & vara
Group 6

Ät på Strandkrogen

Group 149

Våra erbjudanden

Aktuella erbjudanden