Med dem vi tycker om

Camp Ven är på intet sätt lyxigt i en traditionell bemärkelse. Hos oss levereras lyx utifrån läget, omgivningen och de upplevelser som vi enbart kan få när vi är tillsammans med dem vi tycker om
i den rätta miljön. När vi tar oss tid att bara vara. Tillsammans.

Våra gäster söker ofta en autentisk lägerkänsla, men värdesätter samtidigt den bekväma närheten till bra serviceförhållanden. Det är något speciellt över att kunna visa barn hur man gör pinnbröd över öppen eld och dela upplevelsen att sova mitt i naturen.

Men det är i ärlighetens namn också skönt att kunna duscha på riktigt innan man lägger sig efter en härlig och upplevelserik dag på denna fantastiska ön mitt i Öresund. Genom de gemensamma köksytorna,
eld- & grillplatser, bad, toaletter, restaurang, aktiviteter och kiosk, erbjuder Camp Ven ”wild-life-light” och civilisation i en och samma upplevelse.

Med golfbanan, skogen och havet som närmsta grannar och med uppskattade restaurang Strandkrogen mitt på campen kan läget nästan inte vara bättre. Här är det inte svårt att njuta av det enkla i livet, Tvärtom! Här är det enkla faktiskt hela grejen.

Välkommen till Camp Ven!