DET FINNS SÅ MYCKET MER

att dela på härliga Ven

Kolla våra specialpaket & erbjudanden

Det finns alltid mer att hämta på Ven

Här får ni det hela med

Ven handlar ju främst om att umgås och njuta tillsammans. Bara vara,
samla ny energi och dela upplevelser tillsammans i en oslagbar miljö.
För er som vill krydda vistelsen lite extra, har vi tagit fram flera bra erbjudanden 
med övernattning, aktiviteter och inte minst goda matupplevelser.

Attraktiva paket

Vi lyssnar och lär av våra gästers feedback och respons. De inputs är viktiga och ett bra fundament för oss när vi utvecklar vår verksamhet. Med det som grund har vi skapat flera tematiserade paket där ni får lite extra för pengana och samtidigt lätt och enkelt får designat er härliga ven-vistelse

Mera Ven

Minisemester & extra matupplevelse från 1 795,- 

Få mer ut av er vistelse med två avkopplande övernattningar på campen och de viktigaste måltiderna inkluderade. 3 dagar här hos oss på härliga Ven där vi har inkluderat sänglinne, badlakan och slutstädning samt frukost och kvällsmat alla dagar. På ankomstdagen ingår stenugnbakade pizzor på kvällen nere på Strandkrogen mitt på Campen. Dag två och tre har vi även bokat in er på vår goda frukost mellan 08.30 och 10.00. På er sista kväll finns bord reserverat uppe på matdestinationen House of Ven, där ni kommer att serveras den aktuella 4-rätters säsongsmenyn från Kathrin Baake och hennes team . Här får ni uppleva något av det bästa vår ö kan prestera rent gastronomiskt.

Active familypaket

Lite bekvämare helt nära naturen från 1 545,-

3 härliga dagar tillsammans på Ven med övernattning i stuga, korv & pinnbrödsaktivitet samt frukost och kvällsmat på Strandkrogen båda dagarna. Första kvällen får ni njuta av varsin goda stenugnsbakade pizza och den fina utsikten
över havet. Nästa morgon har vi dukat upp för frukost till hela sällskapet och ni får även hjälp och alla råvaror för att göra korv & pinnbröd vid läger-elden mitt på campen.
På kvällen har vi bokat plats för er på Strandkrogen där ni serveras en genuin 2-rätters middag.
Som en härlig avslutning på er vistelse intar ni även vår goda frukost på avresedagen. Kanske ni vill sitta ute i det goda vädret ?

Boka direkt, ring eller maila oss

0418-725 50