Campa på riktigt i eget tält på Camp Ven

Somna om till de lugna vågornas brus från sundet. Vakna upp till fåglarnas sång. Sätt upp ert helt egna camp precis där ni tycker det är helt perfekt för ert lilla läger. Helt intill havet, bryggan och stranden eller uppe bland rådjur och fasaner vid eldplatserna inne i skogen.

När ni väljer att campa på Camp Ven bjuds ni in i det alla innersta av känslan av en riktig Ven-semester. Här finns helg- och semesterlugnet och balansen som många söker oavsett vart i världen man reser.

På Camp Ven semestrar vi lätt och obekymrat genom att smaka på det enkla livet och vara tillsammans med familj, vänner, kollegor och med utvalda kärleken. För barnen, stora som små, är det att resa tältet, sova i sovsäck och kanske laga något gott och mysa vid egen eld ofta ett äventyr i sig. Plocka björnbär i skogen, hitta roliga och vackra stenar på stranden, bygga koja, vila i hängmatta eller cykla ut o bada är helt vanliga aktiviteter som bara är en helt naturlig del av dagarna på Ven.

Varmt välkomna till en riktig Camp Ven-semester!

Har ni frågor om campingen? Ring oss på nummer:+46 (0) 418 725 50 eller maila: booking@campven.com eller boka ditt boende direkt nedan