Campa i stuga

Läge, läge, läge och läge.
Våra stugor och CampRooms har sin styrka i läget. De är enkla i sin inredning och när vi bor här, är vi så att säga fortfarande på ”camp”. Här sover vi i våningssängar, har fast och regnsäkert tak över huvudet och vi njuter av att vara nära varandra. Vi tar vara på naturen runt om oss, av den fantastiska utsikten och väljer kanske att lyxa till det lite extra med ”hotellbäddade sängar” vid ankomst och av god vällagad lokal kvällsmat på Strandkrogen.

Ta del av Campens egna aktiviteter, besök Tycho Brahe Museet, delta i en whisky- eller annan lokal smak- provning, vandra hand i hand ön runt, bada på vilken härlig strand som helst eller gå en runda på golfbanan som finns precis in till Camp Ven.

Ring eller skriv till oss när som på +46 (0) 418 725 50 eller mail: booking@campven.com

Priser för boende i Stugor & CampRooms:

Stugor & CampRooms i stugannexet (13 m2, 4 bäddar)
Alla är utrustade med två våningssängar (200 cm*80 cm), bord med 4 stolar, byrå, kylskåp samt vattenkokare. Varje enhet har en liten mysig veranda (6 m2) under tak med stolar och bord och en utsikt som hos de flesta sätter sig fast i minnet och gör dagar och kvällar extra njutbara.
Dusch, toalett samt kök finns i central byggnad (5-100 m).

Pris per stuga och dygn för 1-2 personer 1 000 sek
Extra person per dygn (max 2) 150 sek

CampRooms i stugannexet (18 m2, 6 bäddar)
Alla är utrustade med våningssängar (200 cm*80 cm), bord med 6 stolar, byrå, kylskåp samt vattenkokare. Det är bara ett stenkast till härliga utemiljöer på campen där ni kan njuta den gemensamma tiden med aktiviteter, bara vara eller njuta av de egna eller Strandkrogens godheter.
Dusch, toalett samt kök finns i central byggnad (5-100 m).

Pris per stuga och dygn för 1-4 personer i CampRoom 1 500 sek
Extra person per dygn (max 2) 150 sek

Övrigt innan ankomst och vid avresa

Det går bra att förboka lite extra komfort med:

Hyra linneset inkl. linne & handuk. Pris per person 150 sek
Slutstädning av stuga eller CampRoom. Pris per enhet 400 sek

Alternativt medtages eget linne och boendeenheterna lämnas städade och klara innan utcheckning. Städutrustning finns att låna.

Extra avgift för missad egen-städning av stugor och CampRooms 600 sek

Alla priser är inklusive moms