Campa med eget tält

I en helt annan värld nära havet och varandra
Taelta bred

Campa på riktigt i eget tält på Camp Ven

Somna om till de lugna vågornas brus från sundet. Vakna upp till fåglarnas sång. Sätt upp er helt egna camp precis där ni tycker det är perfekt för ert lilla läger. Helt intill havet, bryggan och stranden eller uppe bland rådjur och fasaner vid eldplatserna inne i skogen.

En riktig Ven-semester

När ni väljer att campa på Camp Ven bjuds ni in i det alla innersta av känslan av en riktig Ven-semester. Här finns helg- och semesterlugnet och balansen som många söker oavsett vart i världen man reser. Någon har sagt at Ven är som en fusion av Österlen och Västkusten eller Bornholm och Skagen i en och samma miniatyr värld. En unik destination i Skåne.

Läget och den avslappnade ambiance i de gemensamma ytor här på campen gör sitt men en stor del av stämningen skapas av de gäster som söker sig hit. Camp Ven är ingen vanlig campingplats. Camp Ven är mera chill, mera natur, mera relaxed och samtidigt lite unik i sitt uttryck. Många kommer igen år efter år därför att stämningen är någet helt speciellt.

Taelta 1
DSC02578

Härliga dagar på campen

På Camp Ven semestrar vi lätt och obekymrat genom att smaka på det enkla livet och vara tillsammans med familj, vänner, kollegor och med utvalda kärleken.

För barnen, stora som små, är det att resa tältet, sova i sovsäck och kanske laga något gott och mysa vid egen eld ofta ett äventyr i sig. Plocka björnbär i skogen, hitta roliga och vackra stenar på stranden, bygga koja, vila i hängmatta eller cykla ut o bada är helt vanliga aktiviteter som bara är en helt naturlig del av dagarna på Ven.

Två unika platser att välja på

DSC01008-2

Tälta seaside

Här bor ni helt nära havet. En helt oslagbar plats helt nära stranden där ni somnar till vårgornas brus och får dela det mest fantastiska ljuset över sundet både morgon och kväll. Här upplevs Ven från sin helt unika sida.
DSC00826

Tälta i skogen

Uppe i skogen, innen i lugnet i den vindskyddade ravinen finns närheten till naturen. Här träffar ni rådjuren, här finns de stora gemensamma eldplatser och här är kännslan så långt från campingplats som man kan önska sig.

För frågor eller bokning - ring eller maila oss

RING OSS PÅ 0418-725 50 ELLER MAILA RECEPTION@CAMPVEN.COM

Group 17

Bo hos oss

Bo & vara
Group 6

Ät på Strandkrogen

Group 149

Våra erbjudanden

Aktuella erbjudanden