Campa på riktigt i eget tält på Camp Ven

Somna om till de lugna vågornas brus från sundet. Vakna upp till fåglarnas sång. Sätt upp ert helt egna camp precis där ni tycker det är helt perfekt för ert lilla läger. Helt intill havet, bryggan och stranden eller uppe bland rådjur och fasaner vid eldplatserna inne i skogen.

Miljön, historien, folket, aktiviteterna och naturen på Ven utgör sin helt egna speciella värld. Här rör de flesta besökare sig till fots eller på de klassiska gula ven-cyklarna. När ni därtill väljer att campa på Camp Ven bjuds ni in i det alla innersta av känslan av en riktig Ven-semester. Här finns helg- och semesterlugnet och balansen som många söker oavsett vart i världen man reser. Här kan ni vara tillsammans och nära och dra nytta av den kraft som naturen alltid ger oss när vi tillåter att ta emot.

På Camp Ven semestrar vi lätt och obekymrat genom att smaka på det enkla livet och vara tillsammans med familj, vänner, kollegor och med utvalda kärleken. For barnen, stora som små, är det att resa tältet, sova i sovsäck och kanske tillbereda något gott och mysa vid egen eld ofta ett äventyr i sig. Plocka björnbär i skogen, hitta roliga och vackra stenar på stranden, bygga koja, vila i hängmatta eller cykla bort till andra sidan av ön för att bada är helt vanliga aktiviteter som bara är en helt naturlig del av dagarna på Ven.

Priser för att campa på Camp Ven

Fast pris per person per dygn i tält inklusive tillgång till dusch, toalett samt till det gemensamma köket i servicebyggnaden  
Vuxen 150 sek per dygn
Barn under 12 år 75 sek per dygn
Barn under 6 år Gratis
Alla priser är inklusive moms  

Varmt välkomna till en riktig Camp Ven-semester!

Har ni frågor om campingen?
Ring oss på nummer:+46 (0) 418 725 50 eller maila: booking@campven.com