Campa med lyx

Glamping, vår mest glamourösa form av camping eller som en av våra gäster sa "Kanon, detta är camping för icke-kampare som oss". Här sover du i riktiga hotellbäddade sängar med en lyxig tältupplevelse omgiven av fantastisk natur. Perfekt för den som gillar att campa men känner för extra bekvämlighet i form av en skön säng. Våra glampingtält är uppsatta med utsikt mot havet, vi tar vara på naturen runt om oss.

Ta del av campens egna aktiviteter, besök Tycho Brahe-museet, delta i en whisky- eller annan lokal smakprovning, vandra hand i hand ön runt, bada på en av våra härliga stränder eller gå en runda på golfbanan som finns precis in till Camp Ven. Det är bara ett stenkast till vackra utemiljöer på campen där ni kan njuta av den gemensamma tiden med aktiviteter, bara vara eller njuta av de egna eller Strandkrogens godheter. Dusch, toalett samt kök finns i central byggnad 5-100 m ifrån. 

Som boende i våra glampingtält ingår:
Frukost, slutstädning, morgonrock, innetofflor och en myskänsla som heter duga

 

Hos oss finns det 3st sorters glamingtält M, L OCH XL. Medium är lite mindre tält för 2, L är lite större för 2 och XL kan ta upp till 8 personer.

 

 


Priser för glamping

Pris per glampingtält och dygn för upp till 2 personer 1500 sek
Stora glampingtältet för ett dygn upp till 6 personer 3500 sek

Alla priser är inklusive moms

Vill du veta mer om vår glamping?
Ring oss på nummer: +46 (0) 418 725 50 eller maila oss: booking@campven.com